2010.10.31. 11:46 – lánggitár

Félnapos megakoncert a vörösiszap-katasztrófa károsultjaiért

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat ma kettőtől a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több jól ismert szereplője képviselteti magát. Tizenkét órás megakoncert bevételével járul hozzá a hazai underground színtér az ajkai vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez. A Veszprém környéki együttesek felhívására közel 20 zenekar és énekes vesz részt a nagyszabású segélykoncerten, melynek házigazdája a Quimby egyik frontembere, Varga Livius lesz. A délután kettőtől hajnal kettőig tartó, 30-30 perces blokkokból álló koncerten a következő csapatok lépnek fel:

30Y
Quimby
Kiscsillag
Pál Utcai Fiúk
Vad Fruttik
Pannonia Allstars Ska Orchestra
Hollywoodoo
Kistehén Tánczenekar
Harcsa Veronika
Heaven Street Seven
Ladánybene 27
Sub Bass Monster
Hősök
Budapest Bár
Roy & Ádám
Jamie Winchester
Mystery Gang
Anima Sound System

A fellépés sorrendjét a zenekarok sorsolással döntik el, ezzel is jelezve, hogy itt nem az a fontos, ki ki után és hány órakor játszik, hanem az ügy és az összefogás erejének szimbolizálása.

Veszprém Megyei Jogú Város a teljes bevétel a Devecseri és a Kolontári Önkormányzatoknak utalja át. Az est fővédnöke Porga Gyula polgármester.


hír program



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása