2010.11.18. 17:09 – [MTI]

Rekordszámban fogy a Take That új lemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Megjelenése első napján közel negyedmillió példány fogyott Nagy-Britanniában a Take That Progress című új albumából, ami az évtized rekordjának számít. Az együttes lemezéből, amely hétfőn került a boltokba, összesen 235 ezer darabot vettek meg egy nap alatt. Ezt az adatot az utóbbi évtizedekben csak az Oasis tudta felülmúlni: Be Here Now című lemezüket a forgalmazás első napján 424 ezer példányban adták el 1997-ben.

Az ismét Robbie Williamsszel felálló Take Thatnek két héten belül ez már a második rekordja: a zenekar 2011-es brit koncertkörútjára két nap alatt az összes jegy elfogyott, és a hatalmas érdeklődés miatt csaknem meg kellett duplázni az eredetileg tervezett előadások számát.


mti pop hír rekord take that



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása