2010.12.09. 11:41 – -Szűcs Gyula-

Nyolc viaszbaba készült a viaszbaba kinézetű Lady Gagáról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A londoni, a hongkongi és az amszterdami Madame Tussaud panoptikumokban is ma mutatták be az eleve kirakatbábu kinézetű Lady Gaga viaszszobrait. A fanatikus rajongók máris jelmezbe öltözve fotózkodnak a díjesővel elhalmozott amerikai popsztár életnagyságú figuráival. Ma egyébként az angol, kínai és holland Madame Tussaud múzeumok mellett még öt másik metropoliszban (New York, Los Angeles, Las Vegas, Sanghaj, Berlin) lepleznek le Gaga-szobrokat.

És még egy Lady Gaga-hír mára: a CNN hírtelevízió Showbiz Tonight műsora őt választotta az év legprovokatívabb hírességének, pedig olyan ikonok voltak versenyben a címért, mint a csöcsvillantó, alkesz Lindsay Lohan, a tiniidolságot kurvaimidzsre cserélő Miley Cyrus, a zsidózó, asszonyverő Mel Gibson és a szekrényekbe kurvát záró Charlie Sheen.


pop hír lady gaga



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása