2010.12.28. 11:30 – lánggitár

ABBA-reunion a láthatáron?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lehetségesnek tart egy közös fellépést egykori társaival Agnetha Fältskog, az ABBA együttes egyik énekesnője (képünkön ő balról a harmadik). "Újra összeállni egyszeri alkalommal - talán egy jó célért -, nos ez olyan dolog, amit szerintem mindannyian el tudunk képzelni" - mondta az énekesnő az M című női magazinnak 25 évvel azután, hogy az ABBA befejezte pályáját.

 

"Turnéra viszont aligha hiszem, hogy összeállnánk, mint a Rolling Stones és más régi zenekarok teszik" - fűzte hozzá. Agnetha Fältskog megemlítette, hogy egykori társaival még nem beszélt erről. Az énekesnő évek óta visszavonultan él, mint mondta, nem akar újságokban és a televíziókban szerepelni. Manapság már nem dolgozik, Stockholm közeli vidéki házában telnek mindennapjai.


pop hír abba



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása