2011.01.21. 09:19 – [Index]

Halálra gázolták Iggy Pop egykori dobosát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Alex Kirst a kaliforniai Cathedral Cityben élt, és itt vesztette életét a napokban, miután egy autó elgázolta. A zenész, aki az éjszakai órákban indult el otthonából, egy út mellett gyalogolt, amikor egy arra közlekedő autó elgázolta, majd fékezés nélkül elhajtott a helyszínről. Holttestét csak később találták meg az út mellett.

 

Bátyja a rendőröknek arról számolt be, hogy Kirst egy doboz cigarettáért ugrott le a boltba a halála előtt. A rendőrség még nem találta meg a cserbenhagyó gázolót, tanúk meghallgatásával nyomoz az ügyben. Alex Kirst a nyolcvanas évek közepétől a kilencvenes évek elejéig a The Nymphs zenekarban játszott, majd hosszabb ideig zenélt együtt Iggy Poppal is: ő dobolta fel a 2001-es Beat 'Em Up, és a 2003-as Skull Ring című Iggy-lemezeket, és dalszerzőként, valamint turnézenészként is segítette az énekes munkáját.


punk rock iggy pop gyász alex kirst



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása