2011.03.16. 08:00 – lánggitár

Új Realistic Crew-maxi ingyen a Lángoló Gitároktól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Április elsején jelenik meg Blind Musician címmel a Realistic Crew harmadik nagylemeze a DDK gondozásában. A triphop-rajongók várakozását enyhítendő a Lángoló Gitárok most teljes egészében elérhetővé teszi az ízelítőül szolgáló Blind kislemezt, amin két friss dal (Musician és Divisible) mellett a 2008-as Overcome című bemutatkozó lemezről származó One Year 2011-es remixe kapott még helyet. A csapatban a legnagyobb változás, hogy Berger Dalma helyett Polgár Odett lett az énekesnő, valamint Tettamanti Tamás trombitás, illetve Barczi Orsi hegedűs is csatlakozott hozzájuk. Hajtás után azonnal lehet is hallgatni, illetve a lefele nyílra kattintva akár le is tölthető mp3-ban minden dal. Borító, további infók a lejátszó alatt.

 

2011 DDK productions, all rights reserved

all tracks written by krisztian vranik, "one year" remixed by laszlo zizics.
mixed by peter rusko & krisztian vranik, mastered by gabor borosi, krisztian vranik and laszlo zizics. photo: miklos e357, aliz fejer.

samplers, synths & guitars: krisztian vranik
vocal: odett polgar
rap: peter nemeth
violin: orsolya barczi

REALISTIC CREW


exkluzív triphop realistic crew



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása