2011.03.31. 09:00 – lánggitár

Subscribe-koncert a Pafe VIP teraszáról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


A Pannónia Fesztivál nagyszínpada idén kétszer nagyobb lesz, mint tavaly. Ezzel együtt a színpad két oldalán egy-egy 40 négyzetméteres PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszt alakítanak ki a szervezők, ezeken pedig összesen száz ember nézheti végig egy-egy együttes fellépését. Persze nem minden fesztiválfellépőt lehet így élvezni, összesen öt ilyen lesz, de az már biztos, hogy a Subscribe szerepel ezek között (a többi zenekart hetente jelentjük be).

Aki szeretne az exkluzív helyszíneken ott lenni, nincs más dolga, mint május 20-ig vásároljon belépőt, majd lájkolja a Pannónia Fesztivál Facebook oldalát, ezek után pedig a terasz@pannoniafesztival.hu címre egy üzenetet kell küldeni, benne a saját nevével, a jegy sorszámával és a zenekar nevével, amit meg szeretne tekinteni. A szervezők május 20 után húzzák ki az 5x100 nyertest.


játék fesztivál hír subscribe pafe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása