2011.04.06. 16:26 – lánggitár

A Telekom lett a VOLT fesztivál főtámogatója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Telekom idén főszponzorrá lép elő a soproni VOLT Fesztiválon. Az idén 18 éves VOLT újszerű programmal jelentkezik, amelynek legfontosabb szervező elve, hogy elsősorban világsztárokra és a friss zenei produkciókra koncentrálnak a szervezők. “A Magyar Telekom és a mi gondolkodásunkban egy rendkívül fontos közös elem, hogy mindketten nagy hangsúlyt helyezünk a klasszikus nevek mellett az új, izgalmas produkciók bemutatására” – mondta el Lobenwein Norbert szervező. Az idei nemzetközi felhozatal keretében a Telekom Nagyszínpadon fellép többek között a Thirty Seconds to Mars, Moby, a Sum 41, a Primus, a My Chemical Romance és Paul Kalkbrenner is. Mindemellett a VOLT lesz az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnöksége hivatalos záróbulija, és a rendezvény első napján European Gipsy Rocks! címmel számos ország előadói - többek között Emir Kusturica és az Asian Dub Foundation – adnak koncertet.

A Heineken Balaton Soundon a korábbinál nagyobb helyszín névadója lesz a Telekom. A Telekom Teraszon az elektronikus tánczene képviselői adják egymásnak a színpadot. Így például többek között itt látható majd Luciano, Ricardo Villalobos, John Digweed és Josh Wink is. “A Telekom Terasz évek óta az egyik legnépszerűbb helyszín a közönségünk köreiben. Biztosra veszem, hogy ez az idei évben is így lesz” – tette hozzá Fülöp Zoltán, szervező.

„Mindkét zenei rendezvény koncepciója nagyszerűen illeszkedik a fiatalokat megcélzó zenei szponzorációs stratégiánkba. A fesztiválélmények megosztásához pedig interaktív szolgáltatásainkkal járulunk hozzá” – mondta Liptay Gabriella, a Magyar Telekom marketingkommunikációs ágazatvezetője,

A T-Mobile mobil, a T-Home pedig vezetékes szélessávú szolgáltatás biztosításával járul hozzá a fesztiválozók kényelméhez. Emellett jelenleg előkészítés alatt áll az operátorok és a társüzemeltető között az a T-Mobile ügyfelei számára is elérhető szolgáltatás, amelynek keretében a fesztiválozók a tervek szerint az idén már a VOLT–ra és a Balaton Soundra is vásárolhatnak percalapú belépőjegyet mobiltelefonjuk segítségével.


fesztivál hír volt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása