2011.04.13. 11:53 – lánggitár

A Vad Fruttikat is lehet VIP-ból nézni a PaFén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Az már eddig is biztos volt, hogy a Subscribe és a Magna Cum Laude koncertjét megtekintheti 100-100 szerencsés ember a Pannónia Fesztivál nagyszínpadának lelátójáról. Most a szervezők egy újabb nevet hoztak nyilvánosságra, így a Vad Fruttik rajongói közül is százan számíthatnak egy ilyen testközeli bulira.

Idén ugyanis az óriásszínpad két oldalán a szervezők kialakítanak egy-egy PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszt. Területe egyenként 40 négyzetméter, és fél méterrel a színpad fölé magasodik. E két terasz ad helyett a kiválasztottaknak. A szerencsések pár méterre lehetnek minden nap egy zenekar élő show-jától. A Subscribe, a Magna Cum Laude és a Vad Fruttik mellett még két együttes kerül a „VIP-listára”, nevüket a jövő- illetve az azt követő héten hozzák nyilvánosságra a szervezők.

Aki szeretne az exkluzív helyszíneken ott lenni, nincs más dolga, mint május 20-ig belépőt vásárolnia. Utána a Pannónia Fesztivál facebook oldalát kell lájkolni, majd a terasz@pannoniafesztival.hu címre egy üzenetet kell küldeni, benne a saját nevével, a jegy sorszámával, és a zenekar nevével, amit meg szeretne tekinteni. A szervezők május 20. után húzzák ki az 5x100 nyertest. 


hír vad fruttik terasz várpalota pannónia fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása