2011.05.24. 09:00 – Lángoló

Hegedű, bor, pálinka, lazítás, ilyenek – Bohemian Betyars-lemezpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Megjelent a Bohemian Betyars első nagylemeze, amit a zenekar élőben május 27-én mutat be a Dürer Kertben. A koncertre akár itt a Lángoló Gitárokon is fel lehet készülni, ugyanis a hajtás után az egész albumot bemutatjuk az elejétől a végéig. A pénteki buli után egy hatállomásos Európa turnéra indul a folk-punk csapat, aminek keretében olyan városokat látogatnak meg, mint Bécs, Graz, München, Berlin, Drezda és a rostocki Nuevo Sol Fesztivál. Utóbbin lengyel, dán, mexikói, spanyol, olasz és kolumbiai etno-ska-punk zenekarok között képviselik Magyarországot.

Zenénkben és dalszövegeinkben fellelhető stíluskavalkádban az autentikusabb hangzásvilágtól és csujjogatásoktól elindulva, a ska-punk-rockon át eljutunk egy-két komolyabb hangvételű számhoz is” – nyilatkozta Palágyi Máté, a miskolci zenekar hegedűse, majd még hozzátette - “A lemezt a pálinkagőzön kívül a hangszerelés és a bohém életről, világnézetről szóló dalszövegek fogják össze.” A lemezt itt lehet meghallgatni:


folk punk exkluzív bohemian betyars lemezpremier



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása