2011.05.24. 08:00 – Hirdetés

Válts ZöldRe! – Környezettudatos fesztiválkorsó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Akik korábban 250 km-rel nyugatabbra jártak osztrák-német-svájci-holland-belga zenei fesztiválokra, jó ismerősként üdvözölhetik a betétdíjas pohár intézményét, mely perfekt alternatíva, hogy a küzdőtéren ne járjunk térdig eldobált poharakban, hanem jó minőségű, műanyagból készült, újramosható pohárból-korsóból igyunk kedvenc zenekarunk és magunk egészségére, majd az esemény végén a pultnál visszaváltsuk. A Válts ZöldRe! szlogent és az ehhez kapcsolódó tevékenységeket tavaly sokan megismerték és remélhetőleg is meg is kedvelték: a ZöldÖvezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület idén is felkészítette RePoharait az intenzív zöldítésre.

A környezettudatosság egyre komolyabb elvárás nemcsak a mindennapokban, hanem a különböző rendezvényeken is, kezdve a szabadtéri kerthelyiségektől a nagy nyári fesztiválokig. A rendezvények környezetterhelésének csökkentésével foglalkozó civil szervezet mobil eszközökkel szelektív hulladékgyűjtési programot szervez, illetve fesztiválkorsójával, a ZöldRePohárral a hulladék csökkentését tűzte ki célul. És a RePohár tavaly már bebizonyította, hogy nagyon lehet szeretni. Egyetemi rendezvényektől kezdve (ELTE, BME) a legnagyobb fesztiválokon át (Hegyalja, SZIN, Művészetek völgye) még sportrendezvényeken (Triathlon-világbajnokság) is sikerrel bevezethető a betétdíjas rendszer a vendéglátás hathatós együttműködésével. A példa ragadós, hiszen a klubok történetében elsőként április 22-től esténként a Gödörben is RePohárban mérik a sört.

És nekünk miért jó? A RePohár fogása, brandingje, mérete sokkal esztétikusabb, mint az eldobható változat, sőt egy pohártartó gyűrűvel csak felcsatlakoztatjuk az övtartónkra és még helyet sem foglal, amíg a betétdíjat vissza nem kapjuk érte. ZöldRePoharakkal legközelebb a Világveleje Fesztiválon (jún. 17-18.) találkozhattok vagy a Facebook oldalon.


pr hír repohár zöldre



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása