2011.09.01. 13:41 – Lángoló Gitárok

Born Villain - Új Marilyn Manson-dal és -klip (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Várhatóan ősszel jelenik meg Marilyn Manson új nagylemeze, amiről most a Born Villain című dal szivárgott ki klip formájában (legalábbis valószínűleg ez nem a hivatalos premier). A videót az a Shia LaBeouf rendezte, akit leginkább a Transformers filmek főszereplőjeként ismerhetünk. Azt már szinte felesleges is leírni, hogy a rövidfilm képi világa Mansonhoz méltóan zaklatott: van benne szex, feszületes pisztollyal szétlőtt fej, csonkolt végtagok, sőt, ezeknél sokkal durvább dolgok. Ja és persze maga Manson, aki most éppen úgy néz ki fejre, mint Dregen, a jelenleg szünetelő Backyard Babiesből. Nem is ragozzuk tovább, beszéljenek inkább a képek.
UPDATE: Mint az pénteken kiderült, Born Villain lesz az új nagylemez címe is, az alább látható videó pedig nem maga a rövidfilm, hanem annak a trailere.


rock hír marilyn manson



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása