2011.09.02. 14:00 – sixx

Iggy Pop már írja az új Stooges-nótákat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jó hírünk van a Világ Legínasabb Testű Énekeséért rajongó millióknak: Iggy Pop és James Williamson gitáros nekilátott új Stooges-nótákat írni. Pop a Rolling Stone-nak árulta el, hogy már tíz új szerzeménnyel vannak készen, és ha már így belejöttek, abba sem hagyják egy ideig a dalszerzést - arról viszont nem szól a fáma, hogy amit megírnak, az megy a fiókba, vagy esetleg stúdióznak is egyet, ha már így alakult.

Williamson 1970-ben csatlakozott a Stooges-hoz, ő gitározik a korszakalkotónak tartott, 1973-as Raw Power című albumon is, de 1975-ben kiszállt a zenekarból és csak Ron Asheton, a Stooges egyik alapítójának halála után tért vissza két évvel ezelőtt. Pop még tavaly jelezte, hogy hamarosan nekilátnak az írásnak, és akkoriban azt is kijelentette, hogy kurvára semmi értelmét nem látja a lemezkiadásnak, és inkább írna zenét egy fasza videójátékhoz. 


videó stooges iggy pop



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása