2011.09.07. 14:00 – Lángoló Gitárok

Még mindig beszerezhető a Lángoló Gitárok magazin negyedik száma

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Címlapon az idén huszadik születésnapját ünneplő Quimbyvel még mindig beszerezhető a nyomtatott Lángoló Gitárok magazin negyedik, augusztus-szeptemberi száma. Az újságban Kiss Tibiéken kívül interjú olvasható többek között a Deftonesszal, a Soilworkkel, Vértes György fotóssal, az Intim Torna Illegállal, a Neóval, a Killakikittel, Alba Hysenivel, Szabó Balázzsal, Indián kliprendezővel, illetve a legendás Tizedessel, akivel a Suicidal Tendencies kapcsán beszélgettünk.

Rajtuk kívül írtunk még a Bizottságról, a Horrorsról, Britney Spearsről, a Morbid Angelről, a Slap In The Bass-ről, a Hauntedról, meg persze egy csomó friss lemezről és programokról, könyvekről plusz egy rakás mindenről, amit most csak azért sem fogunk felsorolni. Az ingyenes Lángoló Gitárok magazint a szokásos prémium kivitelben lehet megtalálni a szokásos helyeken.

Ezen kívül pedig mostantól elérhetőek a korábbi számok digitális formában! A .pdf-fájlokat ide kattintva lehet letölteni.


offline



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása