2011.10.06. 17:00 – Lángoló Gitárok

Feloszlik a Black Eyed Peas?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Egy a Black Eyed Peashez közeli forrás szerint a zenekar hamarosan kiad egy közleményt, amiben bejelentik, hogy végleg feloszlatják magukat. A csapat hivatalosan jelenleg szünetet tart, de a nyár közepén még mindenkit arról biztosítottak, hogy egyáltalán nem hagyják abba a közös munkát. Állítólag az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy előre nem látható körülmények miatt elmaradt a The Michael Forever-es koncertjük, ahol olyanokkal léptek volna fel Cardiffban Michael Jackson előtt tisztelegve, mint Christina Aguilera, Cee Lo Green, Gladys Knight, Smokey Robinson vagy Leona Lewis. A zenekar utolsó lemezét hallva mellesleg mi egyáltalán nem bánnánk, ha ez tényleg megtörténne.

UPDATE: Will.I.Am Twitterén értetlenkedett rajta, miért hisznek az emberek a hülye pletykáknak, mert szó sincs róla, hogy feloszlana a zenekar.


pop hír black eyed peas



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása