2011.11.25. 10:00 – Lángoló Gitárok

Okostelefonon és pólón adja ki új kislemezét a PASO

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hazánkban korábban eddig nem alkalmazott, rendhagyó módon jelenteti meg legújabb kislemezét a PASO. November 29-étől androidos okostelefonokra letölthető applikáció formájában lesznek elérhetők a No Love in Town című EP számai, majd az app kicsivel később iPhone-ra és iPadre is letölthető lesz. Az alkalmazás három PASO-szám, valamint a zenekar mellékprojektjeként működő PASO's Roots Rockers két dala mellett számos egyéb tartalmat is kínál a felhasználóknak. Rajta keresztül képek, játékok, zenehallgatás és az együttesről szóló információk, hírek mellett egy New Yorkban, kizárólag okostelefonnal forgatott új klip, valamint az egyik dal stúdiómunkálatait megörökítő videó is elérhető lesz. Ez utóbbi azt mutatja be, ahogyan Victor Rice amerikai producer Brazíliában, Sao Paulóban dolgozott a szám keverésén. A New Yorkban forgatott klip az alkalmazás megjelenésével egyidőben, tehát november 29-én itt, a Lángoló Gitárokon debütál a széles nyilvánosság előtt. A tovább-gomb mögött bővebb információk, és ízelítő a kislemez anyagából!

Az ingyenes alkalmazáshoz két hétig, tehát december 12-ig, teljesen ingyen jár az új EP is, ennek leteltével a kislemezt is tartalmazó app jelképes összegért, pár száz forintért lesz elérhető, a számokat nem tartalmazó változat viszont továbbra is ingyenes marad. Aki PASO-rajongó és a Red Bull Mobile ügyfele is egyben, az örülhet, hiszen nekik a határidő lejárta után sem kell fizetniük, mivel egy személyre szabott kóddal a szolgáltató oldaláról továbbra is ingyen lesz letölthető a kislemezt is tartalmazó applikáció.

Persze azoknak a rajongóknak sem kell a Dunába ölniük magukat, akik nem rendelkeznek okostelefonnal, a zenekar rájuk is gondolt, így az ötszámos kislemez egy másik szokatlan módon, póló formájában is beszerezhető lesz, aminek a mintájáról az együttes Facebook-oldalán lehet szavazni. A ruhadarabokban található kód segítségével a zenekar weboldaláról lesz letölthető a No Love in Town EP, ami egyébként a jövő tavaszra tervezett, új, dupla PASO-nagylemez előfutára.

Ízelítő a kislemez anyagából:

Itt pedig a No Love in Town EP számlistája:

PASO: No Love in Town
PASO's Roots Rockers: Sad & Empty
PASO: Liebestraum/Szerelmi Álmok (Red Bull Liszt Remix)
PASO's Roots Rockers: Cleopatra Dub (Victor Rice dub mix)
PASO: She's my Baby


ska hír okostelefon app paso



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása