2011.11.28. 15:00 – Lángoló Gitárok

Hamburgerkovács - A Velőrózsák első nagylemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

velorozsak_hamburgerkovacs.jpg

Ma jelent meg a Velőrózsák első nagylemeze Hamburgerkovács címmel. Az album dalmagyarázós premierje után itt a Lángoló Gitárokon is meg lehet hallgatni az egészet az elejétől a végéig. Kispál András új zenekarának első lemezbemutatója az A38 Hajón lesz december 9-én.

A Velőrózsák (az alapítók önmeghatározása szerint: „gasztrozenekar") 2010 nyarán alakult, három taggal, akik már zenéltek együtt a múltban. Percsy Zoltán basszusgitáros és Kispál András középiskolai osztálytársak voltak, annak idején Keselyűk Esztrádzenekar, majd később Vadkans néven alakítottak együttest. Útjaik később elváltak – Percsy Szabó család néven hozott létre zenekart, a gitáros pedig az éppen alakuló Kispál és a Borzba távozott. A doboknál eleinte Tóth Zoltán „Csülök" ült, akit nemrég Bajkai Ferenc váltott fel. A formálódó új zenekar hónapokig énekes gondokkal küzdött, aztán idén március elején megtalálták Pavlicsek László énekes-gitárost. Zenei stílusukat számos hangulat és zenei hagyomány alakította ki, melyek közül – vallomásukra hagyatkozva – az „ami eszünkbe jut" a döntő.


pop rock hír velőrózsák



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása