2011.12.03. 13:40 – edicsek

A lábunk előtt heverő Metallica - Furamörcs #3

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

metallica_dmfloor.jpgMindenki arról beszél manapság, hogy mennyire haldoklik a zeneipar, és a zenekaroknak csak a koncertezés és a merch (póló, sapka, kulcstartó stb.) árusítás marad az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ennek ellenére a legtöbbjük leragad a roppant fantáziátlan póló és pulóver vonalon, néhol feltűnik egy hippis textilszatyor vagy néhány kitűző. Mi viszont az ötletes cuccokat gyűjtjük egybe. Mindegy, hogy rusnya, vicces, hordható vagy hordhatatlan, legyen egyedi. Lehet kommentelni, ajánlani is!

Metallica - autószőnyeg

A nagy zenekarok közül a Metallica kezdett el elsőnként sírni, hogy a letöltések miatt mekkora veszteség éri őket, éppen ezért valahol elvárható volt, hogy legyenek nagyon menő merch cuccaik. Az egyik ilyen az autószőnyeg, ami a jól bevált könnyen tisztítható gumi fajta. A kis logók vagy az oldalt elhelyezkedő koporsó kiválóan lehetővé teszik, hogy a sarat vagy a kutyaszart tökéletes módon aplikáljuk bele a cipőtalpunkról. A csomag két darabot tartalmaz, így az anyósülés alá is jut egy. Első randik utáni utáni kínos csendek kiküszöbölésére kiváló eszköz, ha elvagánykodunk min is tartja az éppen hazaszállított új kiszemeltünk a lábát. Bár nem vagyok tisztában az autószőnyeg árfolyamokkal, ez postaköltség nélkül 50 dollárba, azaz jeleneg több mint 11 ezer forintba kerül (és még így is akciós!), ami attól függően éri meg, hogy ki mennyire híve a kemény optikai tuningnak.


metál metallica thrash furamörcs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása