2011.12.15. 13:30 – Lángoló Gitárok

Szakítás a montázsokkal: Lana Del Rey első profi klipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az idei év egyik legfelkapottabb fiatal énekesnője, az amerikai Lana Del Rey eddig csak olyan videoklipekkel jelentkezett, amiket ő maga készített, azzal az egyszerű  eljárással, hogy összevagdosta a keze ügyébe kerülő és számára tetszetős képeket, és főleg videókat, meg híres popsztárok klipjeibe csempészte be magát. Voltaképpen ezek miatt vált igazán ismerté, de olyannyira, hogy alkotásait pár hónapja még a Guardian is elemezte, tanúságos megállapítások, valamint a 24 éves Lana jobb megismerésének reményében. A feltűnően sikeres indítás után mostanra váltás következett be az eredetileg Lizzy Grant nevű énekesnő klipes karrierjében, a minap megjelent ugyanis legelső professzionális körülmények között forgatott videója, ami ráadásul rögtön meglehetősen nagyszabásúra sikerült, tele izgalmas és látványos jelenetekkel. A dal címe, amihez készült, Born To Die, és a hírek szerint ez lesz Lana Del Rey jövő év elején megjelenő albumának a címe is. A videó a lapozás után megnézhető.

A klipet a francia Yoann Lemoine rendezte, ő készítette többek között a Teenage Dream klipjét Katy Perrynek, valamint a Mystery Jets Dreaming of Another World című dalának videóját is, Woodkid néven pedig zenéléssel is foglalkozik, idén márciusban jelent meg első kislemeze.


pop hír klip woodkid lana del rey



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása