2011.12.22. 12:00 – Lángoló Gitárok

Axl Rose nyilatkozgat, de nem tudni, hogy összeáll-e a klasszikus Guns N' Roses

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pár hete írtunk róla, hogy jövő év elején hivatalosan is beiktatják a Guns N' Rosest a Rock and Roll Hall of Fame-be, vagyis a Halhatatlanok Csarnokába, aminek kapcsán természetesen az egész világon elindultak a találgatások, hogy az alkalomra újra összeáll-e a legendás együttes eredeti felállása, vagy csak az mostani, lényegében Axl Rose hobbizenekaraként működő együttes fog nyomni egy haknit, vagy esetleg még az sem. A kérdést egyelőre nem tisztázta még egyértelműen senki, de Axl Rose napokban többször is nyilatkozott ennek kapcsán, szavai pedig a rajongók számára talán némi reményt jelenthetnek. Elmondta ugyanis, hogy bár őt különösebben nem izgatja ez az egész, nem szeretné senki kedvét elrontani egy ilyen ünnepi alkalom kapcsán, hiszen pontosan tudja, hogy sokak reménykednek benne, hogy újra láthatják a klasszikus felállást. A botrányairól elhíresült énekes persze valódi konkrétumokat nem árult el, cserébe viszont elmondta, mit gondol mostanában a Guns N' Roses régi tagjairól, és esetleg kivel zenélne még együtt közülük. Slash-sel például lényegében simán zenélne. Döbbenet.

Persze hiába megértő Axl a rajongókkal szemben, azt azért hozzátette mindehhez, hogy az együttes régi tagjai közül nem igazán szeretne még egyszer együtt zenélni Steven Adlerrel, és hasonlóan vélekedik Izzy Stradlinról is, akivel szintén nem lépne egy színpadra. Ennek okaival kapcsolatban elmondta, hogy bár emberileg nincs különösebb baja velük, de látja, mit csináltak azóta, mióta a klasszikus együttes felbomlott, és véleménye szerint nem dolgoztak elég keményen, nem alkottak semmi igazán maradandót, ami számára megfelelne.

Rajtuk kívül viszont az együttes többi tagjával szívesen zenélne, tehát Duff McKagannel, aki mostanában többször is támogatta turnéi során, valamint minden személyes gondjuk-bajuk ellenére az eredeti együttes másik ikonikus alakjával, Slash-sel is színpadra állna, még ha vele igazából soha nem jöttek ki jól, és a kezdetek kezdete óta a két dudás egy csárdában tipikus esete valósult meg közöttük – mondta Axl Rose, mérhetetlen mennyiségű plusz információval gazdagítva ezzel a világot.


rock hír guns n roses rock and roll hall of fame



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása