2011.12.23. 23:05 – [MTI]

Hazamehetett George Michael

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Többheti kórházi kezelés után, pénteken hazatért londoni otthonába George Michael, aki saját szavai szerint épphogy túlélte súlyos betegségét. A 48 éves énekes világsztárt november 21-én szállották be egy bécsi kórházba tüdőgyulladással, és hírek szerint egy ideig válságos állapotban volt.

Péntek délután, észak-londoni otthona előtt tartott rögtönzött sajtóértekezletén a görög származású művész - akinek eredeti neve Georgios Panayiotou - ezt meg is erősítette, mondván: voltak időszakok, amikor "egy hajszálon múlott", hogy életben marad-e. Hozzátette, hogy élete "messze legszörnyűbb egy hónapján" van túl, és még mindig nagyon gyenge, de most már "nagyszerűen" érzi magát.

Gyengeségét jól mutatta az is, hogy a rövid sajtóértekezlet során - amelyet kertjének hatalmas, feldíszített fenyőfája előtt tartott - többször is alig kapott levegőt, mondandója végén pedig könnyeivel küszködött.

Amikor az újságírók arról kérdezték, hogy pontosan milyen betegsége volt, csak annyit mondott, hogy "nem tudom ... streptococcus valami, szóval súlyos tüdőgyulladás".

Elmondása szerint a bécsi AKH kórház szakszemélyzete három teljes hetet töltött az ő életben tartásával. "Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy egyáltalán most itt lehetek" - mondta.

A művész Symphonica címmel kezdett, Budapestet is érintő óriás koncertturnéjának 14 előadását volt kénytelen lemondani a betegség miatt. George Michael 45 koncertet adott a turné keretében, mielőtt a betegség ágynak döntötte.

Az énekes pénteki sajtóértekezletén elnézést kért rajongóitól az elmaradt koncertekért, és megígérte, hogy ezeket pótolja. "Abszolút nem kérdés, hogy mindenkinek, akinek jegye van, énekelni fogok" - mondta.

George Michael közölte, hogy külön előadást szeretne tartani a bécsi kórház személyzetének, amelynek tagjai szavai szerint megmentették az életét.


pop hír george michael



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása