2011.12.27. 15:00 – Lángoló Gitárok

Lady Gaga egy rabszolgahajcsár, és nem is fizet rendesen?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lady Gaga, aki legutóbb pár napja egy káromkodós karácsonyi dal kapcsán hallatott magáról, rögtön az ünnep után is bekerült a lapokba, köszönhetően előző személyi asszisztenségnek, aki összesen 380 ezer dollárra pereli az énekesnőt, egész pontosan annak Mermaid Tourning nevű cégét, ki nem fizetett túlórái miatt. A 41 éves Jennifer O'Neill állítása szerint összesen 13 hónapot dolgozott a popdívának, ennek ellenére nem kevesebb, mint 7168 óra túlórapénzt követel tőle. Egyszerű számítással kijön tehát, hogy ez csakis abban az esetben állhat elő, ha a nőnek nem napi 8, hanem napi 24 órát kellett dolgoznia, ráadásul a 13 hónap minden egyes napján. És bizony Jennifer O'Neill pontosan ezt állítja, vagyis hogy Lady Gaga minden nap minden órájában és annak minden percében igényt tartott a szolgálataira, munkájába még az énekesnő zuhanyzásában való segédkezés is beletartozott, vagy hogy személyes ébresztőórájaként funkcionáljon.

Jennifer O'Neill szerint munkája során legtöbbször sem enni, sem aludni nem volt ideje, hiszen a lényegében folyamatosan Lady Gaga rendelkezésére kellett, hogy álljon évi 75 ezer dolláros béréért cserébe. Gaga nem csak hivatalos találkozóinak megszervezését, vagy személyes pénzügyeinek bonyolítását intéztette vele, de ha úgy tartotta kedve, a nőnek arról is gondoskodnia kellett, hogy a kezébe adja a törölközőt zuhanyzás után, vagy hogy a nap bármely szakában személyesen ébressze az éppen alvó sztárt. Mindezek mellett O'Neill feladatai közé tartozott Lady Gaga privát és fellépőruháinak biztosítása is. Az asszisztensnek ott kellett lennie Gaga mellett teljes tavalyi világkörüli turnéja során is, és bárhol jártak, bármi történt, ugrásra készen kellett, hogy várja az utasításokat.

Mindezeket a megpróbáltatásokat 13 hónapig bírta Jennifer O'Neill, most pedig azért vitte bíróságra az ügyet, mert Gaga és Mermaid Tourning nevű cége állítása szerint a mai napig nem fizette ki számára a túlórákért járó pénzét. A nő 7168 óra túlórapénzt követel, ami alapján a rendes, heti 40 órás munkaidőt leszámítva a 13 hónap minden egyes napjára és annak minden percére igényt tart túlóraként.

Az ügy kapcsán a legtöbb lap megemlíti, hogy nem Jennifer O'Neill az első, aki panaszkodik az énekesnőre: egy még korábbi asszisztense, Angela Ciemny például azt állítja, hogy volt, amikor éjszakánként együtt kellett aludnia Gagával, mivel a szupersztár egész egyszerűen nem szeret egyedül aludni.

Gaga szóvivője egyébként a pereskedő asszisztens állításait teljességgel megalapozatlannak nevezte.


bulvár hír show lady gaga



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása