2011.06.19. 13:33 – Hirdetés

Ingyen Fishing On Orfű fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Június 23-án, csütörtökön kezdődik a Fishing On Orfű fesztivál, ahol többek között olyanok lépnek fel a három nap alatt, mint a Hiperkarma, a Quimby, a Kiscsillag, az Óriás, az Európa Kiadó, a Heaven Street Seven, az Irie Maffia, a Kolin, a Subscribe, a Fish!, Fluor + Soerii & Poolek. Erre a fesztiválra kap tőlünk két szerencsés ember bérletet, feltéve, ha részt vesz ezen a facebookos eseményen.


játék fesztivál fishing on orfű



2011.06.19. 08:50 – Lángoló

Elhunyt Clarence Clemons, az E Street Band szaxofonosa

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Június 18-án, szombaton, egy Palm Beach-i kórházban, 69 éves korában elhunyt Clarence Clemons, az E Street Band szaxofonosa. Az E Street Band eredetileg, mint Bruce Springsteen háttérzenekara alakult 1972-ben. A tagok együtt és külön-külön is közreműködtek olyan előadók lemezein, koncertjein, mint Bob Dylan, David Bowie, Peter Gabriel, Ringo Starr. Cleamons amellett hogy több szólólemezt is kiadott, olyanokkal is zenélt, mint Aretha Franklin, a Twisted Sister, a Grateful Dead vagy a Ringo Starr & His All-Starr Band. Utolsó közreműködése Lady Gaga Born This Way lemezének több dalában hallható, és az énekesnő most megjelent klipjében is szerepel. A The Big Man becenevű szaxofonos június 12-én, floridai otthonában kapott stroke-ot, több agyműtétet is végrehajtottak rajta, de nem tudták az életét megmenteni. Alább pár videót összegyűjtöttünk Clarence Clemons zenei karrierjéből:


rock hír gyász bruce springsteen e street band clarence clemons



2011.06.18. 12:30 – mista

Hegyi beszéd gitárral - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lady Gaga folytatja meglepő klipjei sorát, most éppen úgy, hogy egy minden felhajtást mellőző videót készített, amiben egyedül táncol és még csak át sem öltözik! A White Lies az elmúlt időszak legmenőbb produkciós csapatával forgatott, a végeredmény pedig baromi szimbolikus és biblikus lett, de még így is jó adag szexualitás van benne. Az Ektomorf Danko Jones közreműködésével forgatta új videóját, és most sem tudott elszakadni a lepukkant gyárépülettől, ahol a kanadai vendégzenész egy tévén keresztül volt jelen. A Fish új klipjében egy fiatal lány kitömött melltartóval könyörgi fel magát a színpadra, alkalmi implantátumai pedig egy stage diving-ot is simán kibírnak. A szintén magyar Romanek Airlines pedig első videójában szimplán csak zenél valahol, ezzel pedig finoman szólva nem túl sok vizet zavar. Itt az eheti klipmegosztás!


klip fish lady gaga canada ektomorf danko jones white lies klipmegosztás romanek airlines clarence clemons



2011.06.17. 22:57 – Lángoló

Indul a hatodik Offline Music Festival

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Június 18-án az immár hagyományosnak mondható Offline Music Festival keretében gyűlnek össze a magyar hiphop-rajongók, szokás szerint a Dürer Kertben. A fesztivál délben kezdődik: az It’s Rite Graffiti Battle keretében a legismertebb 9 budapesti writer csap össze. A cél: az 1000 eurós fődíj. A délután egyéb meglepetéseket is tartogat: 14 órától veszi kezdetét az It’s Rite Freestyle Battle, ahol DJ Dobee ütemeire az ország legkomolyabb szabadstílusú rapperei csatáznak majd egymással, az összdíjazás kereken 400 ezer forint. Este nyolcra úgy a writer battle, mint a rapverseny eredménye kiderül, úgyhogy kis átállás után, fél kilenckor el is kezdődnek a koncertek, tíztől pedig odabenn, a nagyteremben folytatódnak. Bemutatja új lemezét a Hősök (képünkön), vendégek is érkeznek hozzájuk: KRSA és Busa Pista erősíti a srácokat. Jön az NKS, érkezik Bankos és Bobakrome, a sort a Barbárfivérek folytatják, és bemutatkozik a Proof Of Life Soundsystem is. Lesz Punnany Massif-, Funktasztikus- és Siskafinuccsi-koncert, és a Killakikitt is elhozza új lemezét, a Legendát. A show-k előtti, közötti és utáni zenéről DJ Kool Kasko, DJ Nice és DJ Frequent gondoskodik.


hiphop program offline music festival



2011.06.17. 15:00 – Lángoló Gitárok

A Rammstein ismét Budapestre jön

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Made In Germany 1995–2011
címmel hamarosan megjelenik egy friss dalt is tartalmazó Rammstein-válogatáslemez és dvd, amihez a német zenekar turnét is csatol az ősszel. Ennek egyik állomása a Papp László Budapest Sportaréna lesz november 10-én. A rendkívül látványos koncerteket adó piromániás csapat állítólag minden eddigi show-ját felülmúlja majd az őszi turnén, a promoanyag egyenesen újjászületésnek titulálja már most a koncerteket. A fellépésre június 24-én, 10 órától vásárolhatók jegyek a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül, de Budapestre is kaphatók lesznek limitált számban kiemelt állójegyek, amelyek közvetlenül a színpad elé szólnak. (Fotó: PR Brown)


rock metál hír rammstein



2011.06.17. 13:49 – Gitárok

Magyarország közelében koncertezik a Neurosis

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Elég régen volt már Budapesten az a híres 1999-es Almássy téri Neurosis-koncert, a kaliforniai zenekar pedig azóta Magyarországot sem igazán közelítette meg, legalábbis testületileg, külön-külön ugyanis mindkét gitáros-énekes járt nálunk, illetve legutóbbi stúdiólemezük borítójához is itt készítettek képeket. Most viszont mindenki örülhet, hogy a világvége-zenekar legalább a bécsi arénáig eljut július 19-én, ahol az Amenra és az Ufomammut lesznek a vendégeik. Ilyen zseniálisan nyomaszt ez a zenekar:


rock metál hír neurosis



2011.06.17. 11:52 – Lángoló

Ambulances - Újabb friss Ladytron-szám

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Már két dalt bemutattunk a szeptemberben megjelenő Gravity the Seducer című új Ladytron-lemezről, most itt a harmadik szám is az Ambulances. Minden valószínűség szerint az electropop-zenekar ezt is játszani fogja Tokajban a Hegyalja fesztiválon, legalábbis Mira Aroyo énekesnő ezt nyilatkozta, mikor interjút adott a most megjelenő nyomatott Lángoló Gitárok magazin számára, amit akár már ma is beszerezhetnek szemfülesek itt-ott.


pop hír ladytron electro



2011.06.17. 10:52 – Lángoló

Két újrahangszerelt Arcade Fire-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


A WBEZ nevű chicagói rádióban az Arcade Fire élőben adta elő a Sprawl II és a We Used To Wait dalának áthangszerelt verzióit, amiket meg is lehet nézni alább. Mindkettő a tavaly megjelent The Suburbs című nagylemezen találhatók eredetileg, amit augusztusban újra kiadnak két bónuszdallal, és egy dvd-vel megspékelve. A Grammy-díjas kanadai zenekar júliusban több szomszédos országban is koncertet ad.


indie pop rock hír arcade fire



süti beállítások módosítása