2012.01.02. 16:00 – Lángoló Gitárok

Egy zenész keltette Bon Jovi halálhírét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Karácsony előtt nem sokkal történt, hogy futótűzként terjedt a neten Bon Jovi halálának híre, amit aztán maga az énekes cáfolt meg egy viccesnek szánt karácsonyi üdvözlettel egybekötve (a fenti képen ez látható). Mostanra pedig már azt is tudni, hogy pontosan ki és miért indította el a hoaxot, pedig ez ritka az ilyenek esetében. Mint kiderült, a rémhírt egy pennsylvaniai zenész terjesztette el, akit rettentően zavart, hogy Bon Jovi mostanában sokkal inkább az üzleti terveire koncentrál, mintsem a tisztességes zenélésre. Jeffrey Goho egy helyi lapnak elmondta, akkor lett tele a töke, amikor már mindenhol arról hallott, hogy Bon Jovi éttermet nyitott, vagy, hogy éppen mikor milyen terméket reklámoznak vele.

Goho mindehhez azt is hozzátette, hogy azóta már belátta, hogy az ilyen nagy neveknél természetes az ilyesmi, ő pedig nagyot hibázott, amikor útjára indította a pletykát egy álhír formájában. A férfi egyébként az eset után számos negatív visszajelzést kapott, de sokan szimpatizáltak is vele, mindez azonban szerinte várható volt. Minden esetre nem az úgy képzelte, hogy majd ekkora felhajtás lesz a dologból, állítása szerint soha nem gondolta volna, hogy ez az egész Pennsylvania határain kívülre is eljuthat.

Bon Jovi egyébként szilveszter este New Yorkban egy színházi premieren jelent meg, úgyhogy most már az általa Facebookra feltöltött képen kívül is van bizonyítéka arra, hogy életben van, az összeesküvés-elméletek megrögzött kedvelői lenyugodhatnak.


pop rock bulvár hír álhír bon jovi



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása