2012.01.12. 11:00 – Lángoló Gitárok

Az amerikaiaknak ingyenes lesz az új Biohazard-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Különleges formában jelenteti meg új nagylemezét a Biohazard január 20-án az Egyesült Államok területén. Abban semmi különös nincsen, hogy le lehet majd tölteni a Revolver magazin weboldaláról, abban viszont már van, hogy a Repudóval is összefog a zenekar, ami kicsit különlegesebb, mint az eddig megjelent terjesztési módok. A Repudo lényege, hogy egyfajta virtuális csomagokat lehet lerakni bárhol az országban, amit aztán a helyszínen bárki felvehet vagy elküldheti azt az emailjére. Mindezt persze okostelefonnal kell elképzelni. A Reborn In Defiance című új Biohazard-lemezt ilyen formán különböző boltokban, koncerthelyszíneken stb. lehet majd beszerezni, de ehhez oda kell menni személyesen, és persze nem árt egy internetképes, gps-szel felszerelt telefon sem. Aki ezek után CD-n is meg akarja majd venni a lemezt, annak meg kell várnia az áprilisi Record Store Dayt, amikor is bónuszolva fizikailag is kijön az album. Hogy ebből az egész hercehurcából a világ többi része mit fog kapni, arról nincsenek hírek.

Ahogy azt már írtuk, a Biohazard új albuma az első lesz 1994 óta, amin a hardcore-os metálcsapat az eredeti felállásában szerepel. A sor fintora viszont, hogy a lemez elkészülte után Evan Seinfeld, a zenekar emblematikus basszusgitáros-énekese kiszállt az együttesből, a maradék három tag pedig jelenleg is a pótláson dolgozik.

Pár dal az új lemezről:

 

 


metál hardcore hír biohazard



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása