2012.01.16. 13:30 – Lángoló Gitárok

A Guns N' Rosesban most mindenki egy új lemezre koncentrál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Arra az egész világ jól emlékszik, hogy mit össze nem tökölt Axl Rose és idő közben teljesen átformálódott zenekara a legutóbbi, Chinese Democracy című albumukkal, egészen konkrétan 15 évig készült a lemez, mostanában azonban az a hír járja, hogy az együttes nem akar a nyugdíjig várni a folytatással. DJ Ashba, a Guns N' Roses gitárosa a napokban például úgy nyilatkozott, hogy most mindannyian egy új albumra koncentrálnak, ez mindennél fontosabb számukra, ő maga például annyira rá van pörögve a témára, hogy nem kevesebb mint 12 dalt rakott le a csapatfőnök, Axl Rose elé, akinek állítólag tetszettek is az ötletek.

"Már nagyon várom, hogy belekezdhessünk az új album felvételeibe, most mindenki számára ez a legfontosabb az együttesből. Megjelenési dátumról persze azért nem beszélnék még most, nem szeretnék felelőtlenül ígérgetni és ezzel valakit esetleg elszomorítani, vagy ilyesmi, az viszont biztos, hogy belátható időn belül ki akarjuk hozni a lemezt" – mondta DJ Ashba.

A rajongók számára mindez akár még jó hír is lehetne, ha sokak szerint nem csökkentené jelentősen az esélyét annak, hogy a GNR újra a klasszikus felállásában lépjen színpadra április 14-én, amikor az együttest hivatalosan is beiktatják a Rock and Roll Hall of Fame-be.


rock hír guns n roses axl rose rock and roll hall of fame dj ashba



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása