2012.01.19. 11:30 – Lángoló Gitárok

A hajóra költözik a Sziget – !DelaDap-lemezbemutató az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Sziget Fesztivált, ami néhány napja hivatalosan is Európa legjobb nyári bulija, ebből az alkalomból pedig a Szigetig hátralévő hónapokban a fesztivál havonta egy-egy estére az A38-ba költözik, hogy ott felidézzék az elmúlt évek legjobb koncertjeit, valamint olyan produkciók is bemutatkozzanak, amik eddig még nem jártak a fesztiválon. Az első ilyen estén, január 26-án, tehát jövő csütörtökön az elektronikus "nu-roma" zenekar, a !DelaDap tart lemezbemutató koncertet a hajón, ahol az együttes bemutatja az I Know What You Want című lemezük anyagát, valamint természetesen korábbi számaikat is játsszák majd. Az estének további különlegességei is lesznek, ezek elolvasható a lapozás után.

Visszatért a !DelaDapba régi-új énekesnőjük, a magyar származású Melinda Stoika is, így az este folyamán már őt is hallhatja újra a közönség, az előzenekar pedig a hagyományos roma zenét játszó Vojasa lesz.

Az A38 Hajó mindkét koncertről televíziós felvételt készít. Belépőkről és egyebekről az A38 nemrég megújult weboldalán érdemes tájékozódni.


ajánló folk pop koncert sziget hír program elektronikus !deladap sziget 2012 nufolk



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása