2012.01.24. 12:30 – Lángoló Gitárok

Aretha Franklin mégsem megy férjhez a nyáron

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az év első napjaiban jelentette be a soul királynője, Aretha Franklin, hogy idén nyáron, 70 évesen harmadjára is férjhez megy, egy közeli jóbarátjához, Willie Wilkersonhoz, akivel az évek során szorosabbra fűzték az egymás közötti szálakat. Azóta alig telt el három hét, és mostanra kiderült, mégsem lesz esküvő, amit az énekesnő tegnap este kiadott közleményében a túl gyors tempóval indokolt. További részletek a lapozás után.

Január másodikán este jelentette be Aretha Franklin nyári esküvőjét, a hír pedig bejárta az egész világot, hiszen a zenetörténet egyik legnagyobb hatású énekesnője hetven évesen állt volna oltárhoz, ráadásul alig több mint egy évvel ezelőtt még aggasztó egészségi állapotáról szóltak a hírek. Franklin az év elején érezhetően remek hangulatban jelentette be egybekelését egyik legjobb barátjával, Willie Wilkersonnal, akkori közleményében még egy viccet is elsütött, miszerint esküvő lesz, viszont nem terhes.

Tegnap azonban az énekesnő egy újabb közleményt adott ki, ebben már az áll, hogy mégsem lesz nyáron esküvő.

"Willel közösen úgy döntöttünk, kissé túl gyors tempót diktálunk, rengeteg dolgot nem gondoltunk át még egymással kapcsolatban, ezért most mégsem lesz esküvő." – fogalmazott közleményében Aretha Franklin.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mindezek után egyáltalán együtt marad-e a pár, később esetleg mégis összeházasodnak, vagy ezzel a lépéssel egyben kapcsolatuknak is vége.


bulvár hír soul aretha franklin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása