2012.01.28. 10:30 – edicsek

Fröccsöntött Justin Bieberrel a platón - Furamörcs #5

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Mindenki arról beszél manapság, hogy mennyire haldoklik a zeneipar, és a zenekaroknak csak a koncertezés és a merch (póló, sapka, kulcstartó stb.) árusítás marad az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ennek ellenére a legtöbbjük leragad a roppant fantáziátlan póló és pulóver vonalon, néhol feltűnik egy hippis textilszatyor vagy néhány kitűző. Mi viszont az ötletes cuccokat gyűjtjük egybe. Mindegy, hogy rusnya, vicces, hordható vagy hordhatatlan, legyen egyedi. Lehet kommentelni, ajánlani is!

Justin Bieber igazi megosztó személyiség. A legtöbben hidegrázást kapnak tőle, az amerikai tinilányok viszont imádják. Abban biztos nehéz dolga van a Biebert promótáló gépezetnek, hogy olyan merch cuccokkal kell előállniuk amikért a szülők is hajlandóak perkálni, viszont a kislányok is hisztirohamot kapnak, ha nem lehet az övék. Nézzük mit sikerült összehozni.

Gyakorlatilag minden élethelyzetre tudunk ajánlani valami nagyszerű Justin Bieber-cuccot. Reggeli ébredésután mi lehetne nagyszerűbb, mint egy zenélő elektromos fogkefe, ami természetesen Bieber-dalt zenél miközben sikáljuk a fogunkat. Ráadásul melyik számra, na melyikre? Naná, hogy a U Smile-ra (meg a Babyre, de az annyira nem vicces)! Ebből amúgy rögtön kétfajta is kapható, de valamiért a Bieber-produkció különös érdeklődést tanúsít a megfelelő szájhigiénia promotálásra, hiszen van klasszikus fogkefe is, felnőtteknek fogkefecsomag, bieberes fogselyem, sőt még útikészlet is, amiben egy cuki kis homokórát is találunk, nehogy a kelleténél hamarabb abbamaradjon a fogmosás a nyaralás alatt.

Az, hogy a suliban Bieber-füzetbe illik jegyzetelni, teljesen természetes, erre nem is kell jobban kitérni. Viszont amint hazaért a gyerek az iskolából, indulhat a játék. Természetesen csakis Justin akciófigurákkal, amiből négyfajtát lehet beszerezni. Van laza utcai, csini díjátadós, vagány deszkás és klippes is. Ha megvannak a figurák, akkor vegyük elő a színpaddá alakítható turnébuszt is, így kapásból játszhatunk olyat, hogy Bieber megérkezik a falunapra ahol egy IFA-plató a színpad, és ott haknizik egyet, hiszen beépített playback felszerelés is van, csak hozzá kell csatlakoztatni egy MP3 lejátszót, és indul a buli. Miután a fröccsöntött Justin végzett a platósbulival, és várja hogy a jegyző kifizesse a gázsit a managernek, mi szimplán kicseréljük a hátteret, és máris lóghatunk a backstageben. Persze ha átjutott valaki ezen a játékon, ahol csak az érhet a sztárig a backstagebe, aki a legtöbb helyes választ adja a kvízkérdésekre. És hogy mi vár a színfalak mögött a Bieber-világban? Egyrészt valami titkos üzenet tőle, másrészt a buszhoz csomagolt műanyag pizza. Hiába, mindig mondták nekem is, hogy durva dolgok mennek egy turnébuszban, be kell látnom, tényleg. Ha ez a fajta rocksztár vadulás túl durva lenne, akkor kirakhatjuk a legszemetebb puzzlet, amin háromszor van ugyanabban műbőrkabátban, és még a feje is ugyanolyan.

Ha már party, akkor természetesen ki nem maradhat a Bieber-partiszett. Minden igazán jó buli alapkelléke megtalálható itt. Meghívó, VIP-belépő, pass, terítő, tányér, kacskaringós szívószál, lufik, sőt szalvéta is. Mind Bieber fejével díszítve. 

Miután kiszívta az összes erőnket a buli, már csak egy dolog várat magára, hogy felkapjuk a pizsamánkat, megrázzuk a csillámgömböt és szépeket álmodjunk.

(Egyébként egyszerűen nem győztünk válogatni a sok-sok szemkápráztató, természetesen baromi drága Bieber-mörcs közül, úgyhogy aki még jobban el akar mélyülni bennük, klikk ide!)

 


pop tini justin bieber furamörcs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása