2012.01.31. 18:15 – Lángoló Gitárok

Itt a Fucked Up összes eddigi kínai horoszkópos kislemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A kanadai Fucked Up zenekar 2006 óta rendszeresnek mondható szórakozása, hogy a kínai újév alkalmából évről évre kiad 12”-es vinylen egy-egy kislemezt, amik a kínai asztrológia tizenkét állatjegye alapján kapják a címeiket. Idén is lesz ilyen, a tizenöt perces kiadvány a Year Of The Tiger címet viseli majd és jövő kedden, február 7-én jelenik meg, ráadásul olyan közreműködőkkel, mint Jim Jarmusch, Austra, és Annie-Claude Deschênes a szintén kanadai punk Duchess Saysből. Ezt megelőzően, az új kiadvány apropójából a Matador Records most elérhetővé tette ingyenes stream formájában az eddig megjelent négy horoszkópos kislemezt, úgyhogy a lapozás után ezek rögtön meg is hallgathatók.

Ha valakinek nem stimmel valami a címek kapcsán, az nem jár tévúton, a kislemezek közül egyedül az első, a 2006-os kapta az aktuális év alapján a címét, ugyanis 2007-ben nem jelent meg ilyen kiadvány, a disznó évét viszont az együttes nem egyszerűen kihagyta, hanem 2008-tól kezdve a kislemezek a megjelenés évét megelőző év állatának megfelelően kapták a címeiket. Így a zenekar ugye kvázi folyamatos lemaradásban volt, ráadásul tavaly sem jelent meg ilyen kislemez, így az idei, Year Of The Tiger cím még a 2010-es sárkány évére utal.

Egyes hírek szerint viszont rendhagyó módon még ebben az évben érkezni fog a Year Of The Hare is, ha pedig esetleg a Fucked UP még a Year Of The Dragont is kiadja idén, úgy 2013-ra utol is érik címeikkel a világot.


punk rock hír fucked up jim jarmusch



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása