2012.01.31. 09:00 – Lángoló Gitárok

Új infók az ötödik Garbage-albumról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nincs egy hete, hogy arról írtunk, hogy hét év után új nagylemezt ad ki idén tavasszal a Garbage, ám akkor még sem a megjelenés pontos dátuma, se a lemez címe nem volt ismert, és csak annyit lehetett tudni, hogy az új anyaggal valamikor világkörüli turnéra indulnak majd. Mostanra újabb részleteket hoztak nyilvánosságra a lemezről, így többek között már az is tudható, hogy az együttes ötödik nagylemeze Amerikában május 15-én jelenik meg, a címe Not Your Kind Of People lesz, és a megjelenéssel egyidőben rögtön turnéra is indulnak. Mindezek mellett a zenekar egy videót is feltöltött a YouTube-ra, amin a visszatérésükről beszélnek, a továbbiakban ez is látható.

"Ha arra gondolok, hogy újra úton leszünk egyszerre örülök és rettegek. De mindig is élveztük, amikor egy kis fájdalom keveredett a gyönyörbe." – mondta az új turné kapcsán Shirley Manson, a zenekar énekesnője.

Az alábbi videón Butch Vig és a többiek Los Angelesben, egy fotósorozat készítése közben mondták el gondolataikat a visszatérésről, ekkor készült a fent látható kép is.

Az alábbi helyeken már biztosan fellép a Garbage az idei évben új lemezének anyagával:

Május 9. London - Troxy
Május 11. Szentpétervár - Jubilenyi Hall
Május 12. Moszkva - Crocus City Hall
Május 16. Párizs - Olympia

Nyári fesztiválok:
Június 16. Hultsfred Festival
Június 17. Northside Festival
Június 22. Southside Festival
Június 23. Hurricane Festival, Red Stage
Június 28. Rock Werchter, Pyramid Marquee

A kérdés természetesen már csak az, hogy vajon hozzánk, vagy a környékre jönnek-e valamikor az idei évben.


rock hír garbage butch vig



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása