2012.02.07. 16:00 – Lángoló Gitárok

Nine Seconds – Wrong Side of the Wall-klippremier (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Wrong Side of the Wall bevett szokása, hogy a Lángoló Gitárokon tartja új klipjei premierjét, és ez most sincs másképp. Az együttes az Out Here című dal októberben bemutatott nyomasztó videója után most a Nine Seconds című számra is készített egy hasonló hangulatú, ráadásul meglehetősen véres, törős-zúzós, dühöngős klipet a tavaly tavasszal megjelent Dinner At Your Place című kislemezükről, ami egyébként a zenekar weboldaláról ingyen letölthető. A zenekar a videó készítéséről rövid werkfilmeket is készített, a lapozás után ezek is megnézhetők, az új klipet viszont kifejezetten csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk.

De még a videó előtt szólunk, hogy akit élőben is érdekel a zenekar, az legközelebb február 10-én, most pénteken a Dürer Kertben hallhatja őket.

Ja, és talán érdemes még tudni, hogy a Nine Seconds című dal egy szerelmes szám, a szövege megtalálható a videó YouTube-oldalán.

Élménybeszámoló a forgatásról, kisípolt káromkodásokkal, ami külön fokozza a hangulatot:

Itt pedig a forgatásról készült három rövid werkfilm:


ajánló premier rock metál koncert hír exkluzív klip wrong side of the wall



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása