2012.02.10. 14:00 – Lángoló Gitárok

Velőrózsák-koncerttel nyit ma este az Akvárium

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A régi Gödör Klub helyén ma nyílik az Akvárium Klub, ami hamarosan a főváros egyik új kulturális központja szeretne lenni. A változás részeként megújul a külső és a tervek szerint folyamatosan bővül a programkínálat is, fokozatosan alakul át a hely, aminek az odalátogatók is szemtanúi lehetnek. A klub az üzemeltetők szerint március közepére nyeri el végleges formáját, de addig is, ma este már elkezdődnek a programok. Üllői Úti Fuck- és Velőrózsák-koncerttel nyit a hely, holnap pedig az Óriás, az Esti Kornél és a Kipu zenél, de lesz a közeljövőben Harcsa Veronika Quartet, Rotfront, Akkezdet Phiai, valamint Cadik és Zságer Balázs is fog DJ-zni, de itt tartja majd hosszú ideig utolsó koncertjét az Erik Sumo Band is.

Ahogy Muraközy Péter a hely programszervezője fogalmaz: "A könnyűzene a kortárs kultúra része, és miközben neki van a legnagyobb közönsége, nem ott van a fejekben, ahol kéne. Úgyhogy legyen a szép új Gödör a könnyűzene fellegvára."

Mint mondja, a jövőbeni programkínálatban nagyobb teret kap majd az elektronikus zenei kultúra, például a live actek, az underground DJ-k, és a tervek szerint folyamatosan lesznek külföldi fellépők is. Emellett továbbra is teret kapnak az alternatív színházi és tánc produkciók, valamint a kiállítások is, hétvégéken napközben pedig elsősorban a családi programoké lesz a terep.

Mindezek alapján szerintünk elmondható, hogy a nagyközönség számára Gödör megszűnése voltaképpen csupán névváltozás formájában lesz érzékelhető.


hír program akvárium



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása