2012.02.10. 11:30 – Lángoló Gitárok

Transz-Szibéria – Skafunderz-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hónap végén, február 25-én jelenik meg a debreceni Skafunderz új, Négy című nagylemeze, ezt igyekszik beharangozni a zenekar vadonatúj videoklipje, amit Transz-Szibéria című friss dalukra készítettek, és ami először itt most a Lángoló Gitárokon látható. A klip érdekessége, hogy szereplőit az együttes facebookos rajongótáborából válogatták, így több mint 35 szereplő és statiszta vett részt az összesen öt napos forgatáson. A legfontosabb jeleneteket egy vasúti kocsiban vették fel.

"A történet arról szól, hogy van egy srác, aki kap egy táskát a rosszarcútól, azzal a megbízással, hogy el kell vinnie A-ból B-be. A futár elindul, felszáll a vonatra, ott találkozik sokféle emberrel, különböző jelenetekkel, amik a fülkékben játszódnak. Kártyázó gengszterek, bulizó huligánok, civakodó család, züllött lányok, pappal, balalajkással, katonákkal. Beül az egyik fülkébe, ahol megtalálja egy szőke lány, aki a csábítás erejével megszerzi a futártól a táskát." – tudtuk meg a zenekartól.

A videó forgatókönyvírója és rendezője is Czentye Balázs, az együttes producere volt.

A Skafunderz harmadik nagylemeze Viva la Senorita címmel 2008-ban jelent meg, így most a február végén érkező Négy című album négy év után a negyedik nagylemezük.

"Négy év hosszú idő, a zenekar szerkezete azóta megváltozott. A két lánytól és a saxofontól is elbúcsúztunk. Most két gitár, basszus, dob, trombita, harsona adja a zenei alapot. Így zúzósabb, punkosabb dalok is felkerültek a lemezre, de nyitottunk a reggae irányába is. Az album tíz számot fog tartalmazni, ebből az egyik egy remix lesz, amit egy Beatwarez nevű DJ gondolt újra. A lemezen több mint 2 évig dolgoztunk." – árulta el a részleteket Czentye Balázs.

Az új album bemutatására a megjelenés napján, február 25-én, a debreceni Lovardában kerül sor, ami egy várhatóan az egész országra és Erdélyre is kiterjedő 2012-es koncertkörút első állomása lesz. A poszt elején az új album borítója látható.


premier punk ska rock hír exkluzív klip skafunderz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása