2012.02.27. 11:00 – Lángoló Gitárok

Lou Reedet megviseli, hogy utálják a Lulut

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az ugye alap, hogy ha a Metallica kiad valamit, az mindig komoly vitákat generál, hogy most akkor zseniális műremekről, vagy valami utolsó hulladékról kell beszélnünk, a Lou Reeddel tavaly megjelentetett Lulu viszont talán elmondható, hogy némileg kivételt képez: a többség szerint finoman szólva is gyengére sikerült a legendák együttműködése. Mindezzel kapcsolatban nemrég a Lars Ulrich nyilatkozott több helyen is, és elmondta, őt különösebben nem érdekli a kritikusok véleménye, megszokta már a negatív kritikákat és hogy nem mindenkinek jön be, amit csinál. Elmondta azonban azt is, hogy vele ellentétben például Lou Reedet eléggé megviselte, hogy a rajongótáboraik egy jelentős része is elfordult a kiadványtól. Ennek az oka pedig szerinte többek között az, hogy Reed nagyon lelkiismeretes ember, és mindent magára vesz.

„Nagyon jó dolognak tartom, hogy az interneten 2012-ben már bárki bármiről véleményt formálhat, és hogy megkönnyíti az emberek közötti kommunikációt. Arra viszont vigyázni kell, hogy zenészként mennyire mélyedsz el a rólad és produkciódról formált véleményekben. Ha túlzásba esel, az nagyon rossz hatással lehet a gondolataidra. Lou Reednek eléggé nehéz volt elviselni a lemezről megfogalmazott kritikákat. Lelkiismeretes, sok mindent magára vesz, ráadásul nem is számított ennyire negatív fogadtatásra, úgyhogy eléggé meglepődött ezeken.” – nyilatkozta Lars Ulrich.


rock metál hír metallica lou reed



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása