2012.03.19. 09:00 – Lángoló Gitárok

Itt a hivatalos Duran Duran-bejelentés

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mivel szombat este már leközöltük a hírt, hogy jön a Duran Duran Magyarországra, így mára már csak a hivatalos livenationös bejelentés maradt, úgyhogy ezt most változatlan formában közöljük is a hajtás után.

DURAN DURAN-KONCERT BUDAPESTEN     

2012. június 28-án a Budapest Sportarénában

A Live Nation büszkén jelenti be, hogy a zenei világ egyik legnagyobb ikonja, a Duran Duran hosszú európai távolléte után visszatér, és 2012. június 28-án a Budapest Sportarénában ad koncertet.

A mostani Duran Duran showban a négy eredeti tag – John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes és Simon Le Bon – valamint Dom Brown gitáros az utolsó album dalai mellett a 80-as és 90-es éveket is meghatározó slágereket játszák, mint amilyen a Girls On Film, Rio, Planet Earth, Hungry Like The Wolf, The Reflex, Notorious, Come Undone vagy az  Ordinary World.

A Duran Duran statisztikája igen figyelemreméltó: több mint 80 millió eladott album, 18 amerikai slágerlistás kislemez, 30 élvonalbeli angol sláger és világsiker, amely a mai napig vonza a közönséget koncertjeikre. Azonban még jelentősebb, ahogyan ezt elérték: a popzene, a művészet, a divat és a technika egybeolvasztásával.
Amikor a nyolcvanas évek elején berobbant, a Duran Duran pillanatok alatt átalakította a zenei videók arculatát az addigi ötletes marketing eszközből a zenei ipar egyik legértékesebb termékévé téve azt. Exotikus helyszíneken, gyönyörű lányokkal és meghökkentő látvány effektekkel teli klipjeikkel a zenekar a vizuális pop kultúrát egy új szintre emelte, létrehozva az MTV generációt és azt a lojális rajongói bázist, ami a mai napig mellettük áll.

Utolsó albumuk visszatérés a gyökerekhez, a Duran Duran legsikeresebb zenei világához. A kezdő kislemez, a címadó All You Need Is Now és közelmúltban megjelent Girl Panic !, valamint a hozzá készített látványos videó, amelyben a híres szupermodell nemzedék tagjai - Naomi Campbell, Yasmin Le Bon, Eva Herizgova és Cindy Crawford – szerepelnek, ismét előtérbe helyezte a csapatot.

Az elmúlt pár évben 6 tekintélyes életmű díjat is kapott a banda az MTV, a Brit Awards, a Ivor Novellos, a Spanish Ondas, a Q és a GQ Magazin részéről, ami megerősítette a Duran Duran pozícióját a maroknyi, nemzetközileg is elismert művészek között .
S miután az egész világról begyűjtötték a lelkes kritikákat mostani turnéjuk kapcsán, a Duran Duran tagjai felkészültek, hogy lenyűgöző előadást adjanak régebbi és új rajongóiknak júniusban a Budapest Sportaréna színpadán!

Jegyek először március 19. és 21. között a hivatalos Duran Duran Fan Club tagjai számára lesznek elérhetők. A hazai értékesítés március 21-én 12:00 órakor indul a www.livenation.hu oldalon illetve a Ticketpro országos hálózatában.


pop hír duran duran



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása