2012.03.21. 11:00 – mista

Girl Gone Wild – Madonna új videoklipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Na, aki számára nem volt eddig nyilvánvaló, hogy az 53 éves Madonna a jövő héten megjelenő vadonatúj, MDNA című nagylemezén továbbra is diszkódívaként, szexistennőként, finomabb pillanataiban pedig egyszerűen csak egy őrülten dögös csajként értelmezi önmagát, annak a művésznő pár hete megjelent, a főleg a táncparkettbombáiról ismert Benny Benassi produceri közreműködésével készült Girl Gone Wild című számhoz készített vadonatúj videoklipje minden bizonnyal jó alaposan a fejébe veri ezt.

A már jó előre botrányosnak beharangozott, és visszafogottsággal valóban nehezen vádolható fekete-fehér klipben az énekesnő kigyúrt modellfiúk között vonaglik, már amikor azok éppen nem inkább egymással töltik az időt, merthogy erre is akad példa, nyaldossa itt mindenki mindenkinek a mindenét, ami előtt Madonna azért Istenhez is szól pár szót, csak hogy részéről a sztori szokásosan kerek legyen.

Lehetne amúgy a klipben többféle szimbólumra is rámutatni, amivel az énekesnő nyilván komoly üzenet igyekszik megfogalmazni a világ felé, de hát valljuk be, az itt látottakból a világ jelentős része főleg a következőket fogja megállapítani, ki-ki a maga habitusa alapján:

a, Madonna nagyon szeret dugni, és 53 évesen még mindig rohadt jól néz ki
b, Madonna nagyon szeret dugni, viszont 53 évesen még mindig nem képes a korához méltó módon viselkedni és kinézni
c, Madonna nagyon szeret dugni és újra régi fényében csillog
d, Madonna nagyon szeret dugni, de ezzel az erőltetett provokációval szánalmasabb, mint valaha

Ha valakinek ebbe bele nem illeszthető véleménye van, azt szeretettel várjuk kommentben.


pop hír dance elektronikus klip benny benassi madonna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása