2012.03.26. 17:00 – mista

Don't Think – A Chemical Brothers filmjének teljes soundtrackje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hivatalosan ma jelent meg a Chemical Brothers tavaly július 31-ei, a japán Fuji Rock Festivalon adott koncertjéről forgatott Don't Think című koncertfilm DVD-n és Blu-Rayen, ami nálunk szerencsésebb országokban a mozikban is látható volt idén januárban. Az Adam Smith rendezésében készült film meglehetősen jól sikerült, a Guardian kritikusa például elragadtatottságában többek között azt írta róla, hogy minden bizonnyal ez az egyik legjobb dance-zenéről szóló film, amit valaha is készítettek. A DVD- és Blu-Ray lemezek mellé a koncertet egyébként CD-n is megkapják a vásárlók, itt a Lángoló Gitárokon viszont most a kattintás után az egész anyag meghallgatható.

Az alább található lejátszót eredetileg ma délután a Guardian tette közzé, arra kérve az olvasókat, hogy véleményezzék a hallottakat. Nos, a fentiekben elmondottak után mi sem tudunk mást tenni, mint ugyanezt.

A Don't Think című film mozielőzetese:


filmzene soundtrack hír elektronikus chemical brothers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása