2012.04.20. 22:15 – sajó d.

Tekerj be és szívj el, mikor meghalok! - Dalok a fűszívás világnapján Snoop Doggtól és Willie Nelsontól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Aki esetleg nem tudná, április 20-a (nem hivatalosan) a Nemzetközi Marihuána Nap, amikor minden rendes kenderlovagnak illik módszeresen hülyére tépnie magát. Ha a fűszívásnak arca lenne, nagyon valószínű, hogy hasonlítana Snoop Dogg fejére, hiszen a veterán rapper közismerten nagy kedvelője a kannabisznak. Ennek örömére most ki is adott egy kislemezt - kreatívan Stoner's EP néven - és még egy videót is forgatott a szintén eszetlenül fantáziadús Stoner's Anthem című számhoz. A dalban egyébként megemlíti mennyire kedveli a Cypress Hill-es srácok által termesztett cuccot és még tanácsot is ad, hogyan tekerjük meg a legtökéletesebb bluntot. (Azt viszont senki se kérdezze mit keres rajta az a marha nagy SZTK-keretes szemüveg.)

Mellesleg nem ő az egyetlen, aki zenével ünnepli az össznépi füstölgést. A jövőre 80 éves countrysztár Willie Nelson sem feledkezett el kedvenc időtöltésének világnapjáról és országos cimboráival, Snoop Doggal, Jamey Johnsonnal illetve Kris Kristoffersonnal készített egy közös nótát, aminek lejátszásához egy szép nagy jointra kell kattintani, ami aztán majd együtt ér véget a dallal. Ide kattintva meg is lehet hallgatni, ahogy Snoop countryt énekel miközben a végigég az a bizonyos joint.

Snoopot egyébként nemrég fülön csípték Texasban egy rakás fűvel ugyanott, ahol korábban Nelsont is. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a kizárólag orvosi céllal fogyasztott marihuána után vajon mit gondolhatott elsőre a rapper, amikor a múlt héten megjelent mellette 2Pac a színpadon. (Akit állítólag szintén elszívtak, ahogy azt Nelson is szeretné saját magával.)

Bónuszkén itt a Deftones 420-as megemlékezése is képekben:


hiphop country snoop dogg willie nelson 420



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása