2012.06.01. 12:00 – Hirdetés

Szűk egy hónap múlva Sting-koncert - Játék!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Sting_foto_18x24.jpgAhogy azt már írtuk itt a Lángoló Gitárokon, június 26-án Sting ismét, immár nyolcadszor lép majd fel Magyarországon, most viszont az utóbbi két, szimfonikus fellépésével ellentétben ismét rockkoncertet ad majd a papp László Budapest Sportarénában. A többszörös Grammy-díjas sztár most ünnepli szólókarrierjének 25. évfordulóját, így egy kifejezett best of műsorral készül a koncertre. A most 60 éves művész 1985 óta tizenhárom albumot adott ki. Az évfordulót tavaly ősszel két válogatásalbummal (25 Years, The Best of 25 Years) is megünnepelte. Sting 25 néven az iTuneson pedig már elérhető egy ingyenes iPad-alkalmazás is, amely többek között az énekes 60. születésnapján tartott jótékonysági koncert fellépőinek előadását, interjúkat, fotókat és zenei videókat tartalmaz. 

Az énekes júniusban már nyolcadik alkalommal játszik a fővárosban: első magyarországi koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban játszott. 2004-ben 250 ezer ember előtt lépett fel az ingyenes Kapcsolat koncerten a fővárosi Felvonulási téren.

Sting idén június 26-án 5 tagú zenekarával áll színpadra, aminek tagja állandó gitárosa, Dominic Miller, valamint Vinnie Colauita dobos, David Sancious billentyűs, Peter Tickell hegedűs és Jo Lawry vokalista.

Játék!

Erre a koncertre juthat be most két szerencsés olvasónk, amennyiben tudják a választ arra a kérdésre, hogy hol, és pontosan mikor született Sting, illetve, hogy milyen néven anyakönyvezték a sztárt. Bónuszként az egyik belépőhöz hozzácsapunk egy The Best of 25 Years CD-t, a másikhoz pedig egy dedikált fényképet. A játék menete a következő: lájkolni kell a Lángoló Gitárok illetve a Live Nation Facebook-oldalát, majd a fenti kérdésre a megfejtést el kell küldeni a jatek@langologitarok.hu címre. Fontos, hogy a játékban csak azok vesznek részt, akik a levél tárgyához azt írják, hogy Lángoló-Sting-Játék. Beküldési határidő június 15., a nyerteseket pedig emailben értesítjük.


játék pop rock hír sting



süti beállítások módosítása