2012.06.08. 11:42 – Lángoló Gitárok

Szabad Európa Rádió – A The [hated] Tomorrow új lemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hatedtomorrow_szer.jpgMa jelenik meg a The [hated] Tomorrow a Szabad Európa Rádió című nagylemeze. A közel féléves munkával elkészített új albumot olyan hazai producerek és hangmérnökök közreműködésével vette fel a zenekar, mint Schram Dávid, Takács Zoltán Jappán illetve Válik László. A lemez bemutatását szolgáló ingyenes koncert június 8-án 21 órától lesz az Akváriumban (volt Gödör), ahol a csapat a korábbi dalai mellett előadja az új lemez teljes anyagát. Előzenekarként a Carbovaris lép majd fel. De még mielőtt ez megtörténne, a hajtás után hallgassuk meg a csapat új lemezét az elejétől a végéig, majd olvassuk el mit is akartak kifejezni a Szabad Európa Rádió címmel.

 

„A lemez címével szeretnénk emlékezni egy olyan korra, amely a társadalomban a teljes kiszolgáltatottság, a közéletből való totális kiábrándultság és a szabadság eltiprása miatt tömeges kivándorlási hullámot indított el.” – mondja a zenekar – „Az 1950-től egy darabig New Yorkból, a következő évtizedekben leginkább Münchenből sugárzott Szabad Európa Rádió magyar adása a világról szóló tudósításai mellett Magyarország elhallgatott híreinek ismertetésével valódi tájékoztatást nyújtott az idehaza manipulált embereknek. A rádiót bár zavarták, hallgatóit rendre följelentették, adásai azonban lukat ütöttek a szellemi vasfüggönyön.” – teszik még hozzá a koncepcióról. A The [hated] Tomorrow az új lemezén több dallal (Berlin, Vágóhíd) szeretné felhívni a figyelmet egyfajta szelíd áthallásra, amely a mai szabad hétköznapok és egy korábbi elnyomó rendszer nyomasztó hétköznapjainak az összecsengéséből keletkezik.


indie premier pop rock hír exkluzív the hated tomorrow



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása