2012.10.04. 10:30 – Hirdetés

Set School - Az új interaktív zenei oktatási módszer

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Curtis BLR Majka BULI.jpgA kibővült Hangfoglaláson a csendes teremben most először lesz kint a németországi központú Set School, melynek két éve indulnak Magyarországon is magyar nyelven. Az elméleti képzést internetes oktatási platform és nemzetközileg bevált tananyag garantálja.

A kurzusok először az interneten keresztül jutnak a tananyaghoz, lehetővé téve ezáltal, hogy saját időbeosztásuk szerint olvassák a tananyagot és végezzék el a feladatokat.

Az internetes tanulást videókkal, interaktív tananyagokkal és úgynevezett Webináriumokkal színesítik, ami nem más, mint egy virtuális tanterem, ami bárhonnan, akár egy mobiltelefonnal is elérhető.

Az öt gyakorlati hosszú hétvége profi, mai nap is működő, neves stúdiókban zajlik. A tanfolyamon egyszerre 12 fő vehet részt, ami lehetővé teszi a személyre szabott foglalkozást.

Az iskola továbbá cseregyakorlatokat szervez a nemzetközi székhelyek között. A diákok a német tananyagot követik, hogy a 12 hónapos képzés végén kiállított bizonyítvány a németországival egyenértékű lehessen.

A részletes információ a www.set-school.hu honlapon található.


hír hangfoglalás hangfoglalás 2012 set school



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása