2012.10.05. 15:17 – Lángoló Gitárok

Anathema-koncert lesz az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Vannak zenekarok, akik több szálon kötődnek Magyarországhoz, akik megtalálták a hangot a búslakodásra hajlamos magyar emberekkel. Talán ezért lehet kultusza nálunk a Depeche Mode-nak, és ugyanígy a brit Anathemának. A lassan családi projektté alakuló liverpooli csapat hazajár Budapestre, a gitárosuk pedig nem csak a fővárosba, hanem más magyar városokba is.

Furcsa is lenne, ha a Weather Systems turnéja nem érintené Magyarországot. A kicsit felszabadultabb, csilingelőbb új lemez kinek kicsit, kinek nagyon tetszik, de egy Anathema-koncertre a magyar tábor mindig nyitott. Legutóbb azt is elviselték tőlük, hogy a teljes új lemezt eljátszották, most azonban, a turné eddigi állomásai alapján csak a Weather Systems felét halljuk majd, a többi megint amolyan best of lesz az álmodozós Anathema-világból. Nem lesznek nagyobb meglepetések, de persze mindegyik állomáson más sorrendben játsszák a dalokat. Azért valahogy a Fragile Dreams biztosan a végére marad. Sebaj, annak úgy tud örülni a magyar közönség, mintha megnyerte volna a lottóötöst.

Október 9-én, az A38-on a német A Dog Called Ego lesz az előzenekar, akik különleges, progresszív/alternatív rockzenéjükkel annyira nem kapcsolódnak az Anathema hangulatához, de érdekességnek megteszik.


rock hír program anathema



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása