2012.10.26. 09:06 – Lángoló Gitárok

Idén is lesz Gumizsiráf

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kettonegy_stáb.jpgIdén már hatodik alkalommal osztja ki a Kettőnégy zenei blog stábja - azaz Szujó Dani és a Subscribe frontembere, Csongor Bálint – a Gumizsiráf-díjakat, aminek odaítéléséről a közönség dönt egy netes szavazáson. Az átadási ceremóniára a hagyományokhoz hűen október 31-én, Halloweenkor a Dürer Kert nagytermében kerül sor.

Már lehet voksolni öt kategóriában (Az Év Albuma, Az Év Zenekara, Az Év Klipje, Az Év Ifjú Titánja, Az Év Fesztiválja) a www.kettonegy.hu  oldalon. A netes szavazás eredményeként adják majd át a díjakat, és természetesen az életműdíj sem marad kiosztatlanul. Az ünnepély része lesz még a léggitár-, maszk-, haj- és jelmezverseny, amiken sörnyereményekért lehet ringbe szállni. Mint minden évben, idén is rengeteg zenekar ad rövid koncerteket az este folyamán, ezúttal kizárólag punk feldolgozások játszanak majd. A hazai underground metálszíntér közel húsz csapata áll deszkákra, többek között a Subscribe, a Fish!, az Insane, a Blind Myself és a The Idoru.

A beöltözés magától értetődően szigorúan kötelező, írják a szervezők: vagy a punk világában kell alámerülni vagy a Halloween adta lehetőségeket kell kiaknázni. A kapunyitás 19 órakor.


hír díj gumizsiráf



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása