2012.11.05. 12:27 – Lángoló

Befalazott pendrive-on adja ingyen zenéjét a SoNaR

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sonar_airmix.jpgPár hónappal az On Air című lemez után újabb hanganyaggal jelentkezik a SoNaR. Az AIRMX című remixalbum ezúttal letölthető lesz, mégpedig Budapest három különböző pontján, a falból. A zenekar tagjai ugyanis legújabb, remixeket felsorakoztató lemezüket és eddig még nem hallott és látott meglepetés dalokat, videókat tartalmazó pendrive-okat dugott el a főváros három pontján, befalazva. Az adathordozókról mindenki számára (aki megtalálja) letölthető öt előadó remixe az AIRMX lemezről, a Lama Boutique c. szám 2012-es változata, a zenekar egyetlen feldolgozása, a Gloomy Sunday, Lantos Zoltán hegedűművész és Tabbouch Linda közreműködésével, a Machine c. számhoz készült eddig nem publikált koncertvideó, az előző Celluloid lemez tejes anyaga és a legutolsó On Air lemezről három nóta. Mindezt GPS segítségével lehet megtalálni az alábbi koordináták segítségével:

47° 29' 58.4" N 19° 3' 52.8" E
47° 29' 48.9" N 19° 3' 55.6" E
47° 29' 37.3" N 19° 4' 0" E

A zenekar persze élőben is megmutatkozik: november 10-én a Lámpásban lesz egy bensőséges SoNaR koncert, november 23-án pedig a Gozsdu Manóban lép fel a zenekar.

Kedvcsinálónak itt egy dal az eldugott remixlemezről:


jazz rock hír sonar electro



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása