2012.12.11. 11:10 – Lángoló Gitárok

Kispál-nappal nyit a 2013-as Fishing On Orfű

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy nappal tovább tart majd jövőre a Fishing on Orfű. A június 19-22 között megrendezésre kerülő fesztivál első napja ugyanis a Kispál és a Borz előtt tiszteleg majd. A rendezvény nagyszínpadján aktuális magyar zenekarok szólaltatják meg a 2010-ben feloszlott együttes – számukra legkedvesebb – dalait. Tökéletes helyettes, Csillag vagy fecske, esetleg Húsrágó hídverő lesz többek közt a Punnany Massif, a Subscribe, a Soerii & Poolek, az Intim Torna Illegál, a Compact Disco, az Óriás és az Alvin és a Mókusok is, de a lista még bővülni fog. A nagyszínpaddal váltásban egyszemélyes Kispál-interpretációk csendülnek majd fel, a kisszínpadon pedig élőben szólal majd meg az idén megjelent Holnaphoz Holddal című feldolgozáslemez, amely fiatal alternatív előadók tisztelgése a 1991-es Kispál-alapmű előtt, és amit akár lejjebb tekerve is meg lehet hallgatni itt az oldalon. A nulladik nap estéjét táncos mulatság vezeti majd át a hajnalba, ahol Kispál és a Borz-tagok is a lemezjátszó mögé állnak majd. Ráadásul aki ezen a napon érkezik a Panoráma Campingbe, belépője mellé egy Kispál és a Borz-kiadványt kap ajándékba.

Egyébként aki – akár magának, akár karácsonyi ajándékként – már idén megvásárolná a 2013-as FOO bérletet, az december 24-ig akciós, 10990 Ft-os áron teheti ezt meg a Ticketportal országos hálózatában vagy a fishingonorfu.ticketportal.hu weboldalon.


fesztivál hír kispál és a borz fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása