2013.01.05. 17:29 – Lángoló Gitárok

A PASO-é lehet az év albuma

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

paso_540511_10150672385172906_1496165115_n_2.jpgA Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) tavasszal megjelent Lovemonster című dupla albuma lehet az „Az év ska/rocksteady/early reggae albuma". A műfajban 2012-ben megjelent kiadványok közül a legjobbakat válogatta ki a Reggae Steady Ska című angol nyelvű, de német, tematikus zenei portál. A listán olyan világhírű előadók is szerepelnek, mint a Skatalites, a Madness vagy éppen Jimmy Cliff. Az egyetlen magyar jelölt a PASO, amely pénteken kora délután a harmadik helyen állt a közönségszavazáson. A Pannonia Allstars Ska Orchestra lemezére január 6-ig, vagyis vasárnapig lehet szavazni.

A PASO az új évet rövid pihenéssel kezdi, de a rajongóknak az újabb koncertekig sem kell hiányolniuk a csapatot. A Pannonia Allstars Ska Orchestra és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara novemberben adott közös koncertet az „mr2 Szimfonik + a Müpából" című sorozat első műsoraként. A koncertfelvétel január 5-én, szombaton este 23.50-kor látható a Magyar Televízió 1-es csatornáján. A műsorban a közkedvelt slágerek mellett a Lovemonster című album dalai is felcsendülnek szimfonikus változatban, köztük az I'm The One, az Elhagytam magam, a Rum Sweet Rum és a Guidance.


ska hír paso



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása