2013.01.06. 21:00 – sixx

Compressorhead: a világ legsúlyosabb fémzenekara

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Van a rocktörténetnek pár olyan ikonikus darabja, amit kismillió feldolgozásban meg lehet találni a videómegosztókon, ilyen például a Black Sabbath Paranoidja, a Judas Priest Breaking the Law-ja, és a Motörhead Ace of Spades című nótája, ami szerintünk a világ tíz legjobb számának egyike. Na, ezt dolgozta fel például a Compressorhead, egy olyan metálzenekar, amiben három robot, Stickboy, Fingers, és Bones játszik, metált, mi mást. 

A fenti produkciónál sokkal rosszabb feldolgozást kismilliót lehet találni a neten, arról nem is beszélve, hogy minden rendes rocker látott már olyan Motörhead-tribute zenekart, ami szarabbul játssza el a nótát élőben. Jó, Bones dobosnak négy karja van, és pontos, mint az atomóra, Fingers gitárosnak meg 78 ujja van, garantálva, hogy mindent le tud játszani, amit Petrucci vagy Vai valaha kitalált, de akkor is, mennyire király már ez a formáció, nem? Sziget nagyszínpadon simán el tudjuk képzelni a headbangelő punkra szegecselt dobossal és a háttérben mereven álló, óvatosan headbangelő bőgőssel együtt.          


videó motörhead compressorhead robotz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása