2013.01.18. 18:06 – Lángoló Gitárok

Elmarad a Billy Talent A38-as koncertje, de pótolják hamar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

BillyTalent.jpgA Billy Talent európai koncertkörútjának nagy része, benne február 4-i budapesti fellépése az együttes egyik tagjának családjában történt haláleset miatt elmarad. Az A38 határozott ígéretet kapott a menedzsmenttől arra, hogy a koncertet egy nagyon közeli időpontban megtartják, amire február 4-re szóló, már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek. Az egyeztetések most folynak, és az új időpontot előreláthatóan napokon belül nyilvánosságra hozza a hajó. A február 4-i koncertjegyek szükség esetén visszaválthatók az A38 Hajó jegypénztárában. Technikai okok miatt az online vásárolt jegyeket is csak személyesen lehet visszaváltani. A szervezők javasolják, hogy azok, akik a jegyüket már megvették, várjanak néhány napot, amíg az új időpontot nyilvánosságra hozzák. A Billy Talent hivatalos közleménye alább olvasható.

„Kedves mindenki!

Három tetoválás van az alkaromon: Barátok, Család és Zene. Számunkra e három a legfontosabb. Elvesztettünk valakit, aki nagyon közel állt hozzánk, és az elmúlt hét volt életünk legszürreálisabb hete. Nem vagyunk és az elmúlt húsz évben sosem voltunk olyasfajta zenekar, amelyik csak úgy lemondja a koncertjeit, de az adott körölmények között le kell mondanunk a turnénk hátralévő részét. Nehéz döntés volt ez, és sosem hagynánk magára a közönségünket, de őszintén érezzük, hogy most a barátaink és családunk mellett kell lennünk. Ígérjük, kárpótolni fogunk titeket. Miénk a világ leghűségesebb rajongótábora, és mi mindig mellettetek állunk, ahogy azt is reméljük, hogy most ti is mellettünk álltok, amikor szükségünk van rá.

Még egyszer, teljes szívünkből sajnáljuk, de ebben a helyzetben szeretteink mellett a helyünk.

Éljetek és szeressetek tiszta szívből!

Ben"


rock hír billy talent



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása