2013.02.22. 10:18 – Lángoló Gitárok

Tied a ház - Larry Hangman-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

larry.jpgFebruár 26-án jelenik meg a Larry Hangman második albuma, a Sinus Rock, amelyről a Tied a ház című dalhoz elkészült az első videoklip. A Larry Hangman három éve mutatkozott be Sinus Pop nagylemezével, majd az elmúlt egy évben számos nehézség, balesetek és tagcserék lassították a munkát, végül Kanász Dusán alapító  dalszerző-frontember mellé megérkezett a Carbonfools volt basszusgitárosa, Zsazsa és jelenlegi dobosa, Kelo. A trió az elmúlt hónapokban rögzítette a Larry Hangman második nagylemezét. "Az új album a Sinus Rock címet kapta, ami arra utal, hogy maradunk a rockos elemekkel fűszerezett elektronikus stílusnál, de az új felállással sokkal teltebb, élőbb lett a hangzás. A lemezre 14 dal került, köztük a tavaly bemutatott Aszteroida és az Anima Sound Systemmel közös Tedd a napfényt be a számba! című feldolgozás, amit szintén ismerhetnek már a rádióhallgatók." – mondta Kanász Dusán, a Larry Hangman frontembere.

A Sinus Rock ingyenes lemezbemutató koncertje az album megjelenésének napján, február 26-án lesz a budapesti Instantban, ahol eljátsszák a Tiéd a ház című dalt is, amelyhez az új lemez első videoklipje készült. "A szöveg tulajdonképpen egy szakítás történetét meséli el, de a tőlünk megszokott ironikus,  humoros módon. A minimálklipben én játszom az elhagyott pasit, Zsazsa és Kelo pedig a költöztetőket, akik éppen elviszik a lakásból a bútorokat, berendezési tárgyakat, vagyis egy szerelem emlékeit. Az egyetlen együttérző szereplő a klipben egy nyuszi – mondta Kanász Dusán.


premier rock hír exkluzív larry hangman



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása